öppen
aktivitet

Innebandy i Hbg - höstpremiär!

Denna aktivitet ersätter uppsamlingsaktivitet http...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Fredriksdalsskolan
Larmvägen 31 Helsingborg
Kostnad 20
12 (3 platser kvar)
https://

Denna aktivitet ersätter uppsamlingsaktivitet http://www.​citypolarna.​se/​calendar.​php?​id=​6466</a>

Nu drar innebandyhösten äntligen igång i Helsingborg. Vi spelar en timme torsdagar kl 19.​00 på Fredriksdalsskolan (Larmvägen 31, gympasal 2) hela hösten. Vi träffas på parkeringsplatsen utanför gympasalarna kl 18.​50.​

Målet är ett jämnt mixat gäng, tjejer och killar i alla åldrar. Ambitionsnivån är bara på skoj/​hellre än bra/​nybörjarnivå . Provapåare och speciellt tjejer är välkomna!

Det kostar 20 kr/​pers/​gång (man betalar bara när man deltar). Mht hallens storlek är antalet deltagare begränsat till 12 pers. Ett antal deltagare har redan betalt avgift för hela terminen. Resterande platser läggs ut här på CiP. Om aktiviteten är fullbokad, anmäl dig ändå som reserv. Där är en god chans att en eller flera personer avanmäler sig. Om du är tvungen att avanmäla dig, visa respekt för de som står reserv och frigör din plats till dem i god tid och absolut senast ett dygn innan.​

Samåkning brukar gå att samordna. Vill du skjutsa någon eller få skjuts, skriv en kommentar nedan.​

Gå med i Helsingborgs CiP-innebandyklubb: http://www.​citypolarna.​se/​club.​php?​id=​57</a>

Tags: innebandy

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.