öppen
aktivitet

Bio - Italiensk film

Det finns alltid en morgondag
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Bio röda kvarn
Karlsgatan 7 Helsingborg Helsingborg
Kostnad 150,- eller 125,- med Röda Kvarnen-kortet
https://

Biodags nu på fredag! Vad går väl upp mot en italiensk film i svartvitt för att förstärka tidsandan i ett efterkrigs Italien? Filmen har premiär på fredag och har kanske därför en extra dragningskraft. Jag väntar med att köpa biljett tills dagen och var och en ansvarar för eget inköp och att hålla koll på biljettläget. Vi träffas kl 17.​00 i foajén och filmen börjar prick kl 17.​30. Ingen reklam innan! Väl mött!
Hälsningar Ann-Charlotte

Texten nedan är hämtad från Röda Kvarns hemsida:

"Det finns alltid en morgondag lyckas vara charmig och skildra en mörk historia på samma gång. Detta resulterade i Italiens största biosuccé på många år med över 4 miljoner biobesök.​

I efterkrigstidens Italien utsätts Delia för övergrepp från sin kontrollerande make Ivano. Hon lever som kuvad hemmafru och tar hand om deras tre barn och sin sängliggande svärfar och hoppas på en bättre framtid för sin dotter Marcella, men förlovningen med den välbeställda Giulio oroar henne. På ytan ser allt ut som vanligt, men det är kanske inte som det verkar - och allt förändras med ankomsten av ett mystiskt brev.​

Paola Cortellesi regisserar och spelar huvudrollen i en av årets mest överraskande filmpärlor, en oförutsägbar dramakomedi om frigörelse i ett ljuvligt svartvitt Rom.​"

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.