öppen
aktivitet

Besök 90-talet!

på Mölndals stadsmuseum!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Mölndals Stadsmuseum
Kvarnbygatan 12, Mölndal Göteborg
2024-01-27 10:30
3 (Annars ställs aktiviteten in)
https://

Följ med 30 år tillbaka i tiden och dyk ner i 90-talets händelser, mode, musik, trender och helt vanliga vardagsliv! På Mölndals stadsmuseum får vi stiga in i familjens hem och vardag under en dag, som samtidigt utspelar sig under ett helt årtionde. Hur mycket kommer vi att känna igen? Vad kommer vi att återse? Jag blir nyfiken!

En annan utställning som jag också är sugen på att se är deras utställning om adventskalendrar: "I väntan på jul". Här ska man kunna få se mängder av julkalendrar: gamla, nya, traditionella och inovativa!

Enligt deras hemsida är det fri entré. Jag tänker mig att vi tittar på utställningarna och därefter en fika i Forscaféet, för de som vill.​

På helgerna tar man sig till Kvarnbyn genom att först ta sig till Mölndals innerstad med kollektivtrafiken och sedan promenera sista biten (enligt Västtrafik tar det 11 minuter. Enligt google maps tar det 17 minuter och är 1,1 km).​

Jag hoppas att vi ses vid museets entré när de öppnar kl 12.​00!

https://museum.​molndal.​se/​molndals-stadsmuseum.​html

Tags: musik museum fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.