öppen
aktivitet

P.L.O.T föreställning med Husets Kör

Plausibelt Lögnaktigt samt Otroligt Trovärdigt
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

MAF Scen 3
Spångatan 20 Malmö
Kostnad 200kr
Naturmaja
https://

Jag är med i Husets Kör, som är en scenisk kör, under ledning av Sara Ekdahl. Vår nya föreställning handlar om berättelser:

"Hur många berättelser finns det?​

Kanske får du svaret i vår föreställning där körsång blandas med gestaltningar på scen i olika former. Vi gör en resa bland berättelser, som manar till eftertanke, men också till skratt. Musikaliskt bjuder vi på en blandad kompott där Laleh, Benny Andersson och Mikael Wiehe samsas med opera, musikal och spirituals.​"

Biljett för 200kr (inkl fika) löser du på www.​kulturcentralen.​nu MAF- medlem eller under 26 år 150kr, barn under 13 gratis. Onumrerade platser.​

Finns nio olika datum föreställningen går, men hade varit kul att kunna samla ett gäng 17/​3. Naturmaja möter upp vid entrén 30 min före, eftersom jag sjunger upp med körkompisarna.​

Tags: musik opera resa

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.