öppen
aktivitet

Reflektionscirkel

”En åsikt kan leda till en insikt”
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Skarpnäck
Adress saknas Stockholm
2023-12-10 00:00
6 (0 platser kvar)
https://

Cirkeln är till för att boosta sig själv och lyfta fram tankar kring frågor man inte alltid hinner med i sin vardag. Träffarna lämnar en känsla av välmenande tankar och reflektioner 🧡 Vi använder oss av frågekort som jag själv tillverkat.​

Såhär går reflektionscirkeln till:

• RUNDA 1: Vi börjar med att presenterar oss själva; namn och berättar hur vi mår just nu.​

• REFLEKTIONSRUNDOR: Vi turas om med att dra ett frågekort och alla får 1-3min på sig att besvara på frågan. Vi lyssnar och värderar att få ta del av varandras tankar utan att ifrågasätta eller avbryta varandra. Exempel på frågor: "Om ditt liv var en film, vad skulle titeln vara?​", "Hur ofta går du till sängs arg?​", "Är du nöjd med djupet i dina relationer?​"

• AVSLUTNINGSRUNDA: Strax innan 20:00 avslutar vi med att berätta vad vi tar med oss från dagen.​

Reflektionscirkeln hålls i mitt hem i Skarpnäck. Bjuds på kaffe & te. Adressen får ni dagen innan via Dm 😊 Jag har ett litet spädbarn som kan behöva lite av min uppmärksamhet.​

🙏 Anmäl dig bara om du verkligen kan komma och kom gärna 5-10min innan.​

(Den 11/​12 kör vi på frågor som berör året som varit/​kommer. Exempel. "Vad önskar du att gjort mer av under 2023?​", "Vilket är ditt bästa minne under 2023?​", "Vad vill du lära dig för nytt under 2024?​" m.​m)

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.