öppen
aktivitet

Bio "Henry Frys oväntade vandring"

Biomys i ruggigt sommarväder!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Bio röda kvarn
Karlsgatan 7 Helsingborg Helsingborg
Kostnad 150,-
2023-07-05 16:00
2 (Annars ställs aktiviteten in)
https://

Blåsiga och regniga dagar behövs det lite biomys. Inställd cykeltur får bli filmtime istället! Vi träffas kl 18.​15 för lite försnack. Filmen börjar direkt utan reklamfilm kl 18.​50. Ord. biljettpris 150,- och 125,- för de med Rödakvarnen-kortet. I skrivande stund är det bara 2 biljetter sålda, så jag tror vi kan vänta till imorgon med köp. Filmen är 1 tim och 48 min. Väl mött/​Ann-Charlotte

Texten nedan är från Röda kvarns hemsida

"Harolds och Maureens stillsamma tillvaro präglas av händelser i det förflutna som de aldrig kunnat prata om. En dag får Harold brev från en gammal kollega som ligger på hospice åttio mil därifrån. På väg till brevlådan med ett svar får han ingivelsen att istället besöka henne, och ger sig av direkt till fots utan vettiga kläder eller mobil. När Maureen inser vad han gjort blir hon både orolig och arg. Under sin vandring genom England möter Harold många människor, får oväntade följare och nya insikter. Han förstår att det han egentligen försöker nå är försoning både med sig själv, med Maureen och deras förflutna. Kan Harolds nya livssyn få honom och Maureen att hitta tillbaka till varandra?​

Oscarsbelönade Jim Broadbent och Penelope Wilton från Downton Abbey och After Life spelar Harold och Maureen, i en film av Hettie Macdonald som var en av två regissörer bakom succéserien Normal People.​"

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.