öppen
aktivitet

Oxie-promenad samt asiatisk restaurang

Gå + mat och dryck
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Henriks house / Oxie
Lertegelvägen 136 Malmö
https://

Ses vid Oxie Station 16.​21. Tåget från Malmö kommer in då.​

Det går också att komma med buss 32, eller buss 1, hållplats Oxie station. Hör av er om vi ska vänta några minuter beroende på busstiden. Parkerar man får man leta själv var ;-)

Sen beger vi oss in mot gamla Oxie kyrkby, mot 1100-talskyrkan. Går ca 1½ timme. Jag har ingen direkt sträcka eller rutt, kanske upp mot Kungshögarna eller bara inne i byn. Från vacker gammal lantlig bebyggelse via 70tals "gröna-vågen"-bostadsområden och till alldeles sprillans nytt i bostadsförtätningens tid. Vi kan också välja att förlägga rutten mot Toarps ekoby. Det blir som det blir :-)

Tänker mig att vi är vid asiatiska restaurangen Henriks House ungefär vid 18. Lertegelvägen 136

Det går också bra att komma direkt dit om man inte vill promenera. Jag har bokat bord för 6 pers kl 18 . Kan ändra antalet vid behov.​

Går ju också att bara promenera, naturligtvis. :-)

Tags: mat promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.