öppen
aktivitet

Föreläsning med David Appelgren: 'Fria energier i det yttre och det inre'

Föreläsning med David Appelgren: ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Föreningen MIS i föreningen Tro och vetandes lokaler
Lorensborgsg.5, Malmö (0733/915446 till Föreningen MIS i föreningen Tro och vetandes lokaler) Malmö
https://

Föreläsning med David Appelgren: "Fria energier i det yttre och det inre".​

David, hampa-bonde och driver Ombergs Ekogård med bla hampa och quinoa - vill få oss att tänka utanför lådan eller helt enkelt spränga lådan på olika plan.

"Fri energi och framtidens lösningar
Varför är vi som människor de enda varelserna på planeten som får betala för energi. Universum är full med fri energi, som fins där och väntar på oss att bli använd. Under över hundra år har uppfinningar som kan ge oss människor tillgång till enorma mängder miljövänlig och gratis energi blivit förtryckta och förlöjligade av myndigheter. Men de senaste åren har det lyfts på locket en aning och fler tekniker som har möjligheten att göra oss människor till en fri och interplanetär ras har börjat sippra ut från officiella håll. David Appelgren är en researcher som under den här föreläsningen kommer leda dig på en inspirerande resa till framtidens lösningar för mänskligheten så att vi äntligen snart kan växa upp och ta klivet där vi ansluter oss till vår galaktiska familj.​"

Äger rum i föreningen MIS (Malmö Interplanetariska Sällskap) regi men i föreningen Tro och vetande-s lokal på Lorensborgsg. 5 i Malmö. Det är en källarlokal med ingång direkt från gatuplanet och det är en skylt utanför. Buss nr 3 och 10 stannar i närheten (hållplats Lorensborg). Ligger nära bensinmacken Ingo.​

Vi träffas inne i lokalen

Inträde 50 kr för medlemmar i MIS. Icke-medlemmar 100 kr. Fikat är till självkostnadspris (ca 20 kr).​

Årsmedlemsskap i MIS: 100;-.​

Välkomna/​Susanna

Tags: kurs fika resa

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.