öppen
aktivitet

Cirkus Brazil Jack i Malmö

Cirkus Brazil Jack i Malmö med världsartister!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Mölleplatsen
Adress saknas Malmö
Kostnad https://www.ticketmaster.se/ev
2022-04-22 23:59
15 (12 platser kvar)
https://

Resterktionerna är äntligen borta och nu kan de få cirkusarna som finns kvar bege sig ut på turné igen i Sverige! Jag tycker mycket om kultur och cirkus ligger mig extra varmt om hjärtat. Jag har själv både arbetat med cirkus hemifrån (reklam) och rest med på turné hos andra cirkusföretag så passa på att ställa era frågor om cirkus när vi ses ;)

Jag tänkte passa på att gå på Cirkus Brazil Jack nu när dom är i Malmö, 24/​4 kl 16. Ska ni med?​

Biljetter behöver du köpa i förväg på https://www.​ticketmaster.​se/​event/​malmo-molleplatsen-biljetter/​616009

OBS! Köp i förväg för att vara säker på att du ska få en plats då intresset har varit enormt stort för att få biljetter. Välj kategori "Gardäng silver". Platserna är onumrerade (på sektionen) så därför samlas vi redan kl 15.​00 för att få bra platser. Jag brukar sen personligen välja att sitta längst bak i tältet då man har bra översikt över allt :) men det är ju frivilligt vad man känner för.​

Samling kl 15.​00 utanför trappan till Teknikens och Sjöfartens hus / (Malmö Museer)

"Malmös egna cirkus, Cirkus Brazil Jack presenterar en ny internationell djurfri cirkusföreställning i ett nytt och rymligare tält. Ny gradäng med bekväma stolar till hela publiken. Gastkramande lindans på höga höjder, häpnadsväckande konster på rullskridskor, komiker samt enastående akrobater från Etiopien och Ukraina.​"

Tags: kultur

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.