öppen
aktivitet

Luciakortege på MC

Brukar vara runt 400-500 st motorcyklar i tåget dä...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stortorget
Stortorget 1, Malmö Malmö
MCiP
https://
Brukar vara runt 400-500 st motorcyklar i tåget där en del lägger ner tid på att smycka och pynta så det finns mycket att se på.

Kör ni inte själva så får ni göra som några tusen andra och komma och titta samt framförallt säga hej till de frusna Cipparna :)

Samlingen börjar vid 17 tiden och tåget avgår sedan kl 19.​00.​


Tänk på att det är kollonkörning (med poliseskort) så det ska INTE stannas vid rödljus, stopplikt osv för att hålla ihop tåget, men för guds skull håll ögonen öppna på de bilister som inte kan trafikreglerna utan kör ut ändå. Japp, det kan hända och förra gången såg jag den före mig väja kraftigt för en bil som tryckte sig medvetet ut i ledet och tvingade oss andra till en del spännande bromsning ;)

Exempel 1</a>


Exempel 2</a>


Exempel 3</a>


Exempel 4</a>

Tags: fika promenad mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.