På grund av Covid-19 uppmuntrar vi till fler digitala aktiviteter. För tips och idéer så är det bara att kika i kalendern eller vår sida om digitala aktiviteter.
Mer information om pandemin hittar du på Folkhälsomyndighetens hemsida.

öppen
aktivitet
Tillbaka

Eftermiddagsmotion - med efterföljande belöning :-)

Kl 14.00
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.
Lunds C
Västra stationstorget Lund C Lund
2020-07-23 10:00
2 (Annars ställs aktiviteten in)
4 (0 platser kvar)

Hej! För de som känner för det (inget tvång, man kan givetvis vara med och promenera ändå) går vi efter promenaden på Tekulturen där man kan sitta ute, det ligger nära Västra stationstorget. (De har ingen egen hemsida men finns på FB.​​​)

Vi ses utanför ingången till Lunds C på västra sidan = Västra stationstorget kl 14.​​​​​​​00. Mig känner du igen på (jättelika solglasögon &) vandringsstavar. I rättså hyfsat tempo travar vi ner genom Stadsparken, fortsätter på Hardebergaspåret upp till Sankt Jörgens park - där tar vi en mikropaus - sen viker vi in mot Botan som vi går igenom, korsar därefter Kulturkvadranten och Lundagård tillbaka till Lunds C. Rundan tar ungefär en timme & en kvart. Tacksam om du skriver här på sidan om du skulle råka bli sen. Regn eller solsken - det ska närmast till en orkan för att jag ska ställa in. Självklart är vi samtliga friska och håller fysiskt avstånd.​​​​​​ Hoppas på sällskap, välkomna :-) !

Tags: kultur promenad

För dig som kommer

Frågor & kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare