öppen
aktivitet

Louise Hoffsten - med fullt band

Sveriges bluesdrottning
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Gustavscenen
Gusta Adolfs torg Malmö
Kostnad Fri entré
https://

Louise Hoffsten är ute på en stor sommarturné i olika konstellationer. Det kan vara som en duo, kvartett ( som t ex i Stadsparken i Lund den 16 juli) eller fullt band. Endast tre spelningar i sommar är med fullt band och en av dem är i Malmö. Det innebär att vi kommer att få höra hennes fantastiska låtar på bästa sätt. Enligt mig hade hon förtjänat att få spela på Stora Scenen istället, nu blir det den mindre Gustavscenen.

ATT LOUISE HOFFSTEN är Sveriges bluesdrottning är det få som säger emot. Med sin 30-åriga framgångsrika solokarriär har hon skaffat sig en stor låtskatt, fått massor av priser och utmärkelser. Efter att ha medverkat i Melodifestivalen, "Så mycket bättre", "Stjärnorna på slottet" och "Körslaget" m m behöver hon ingen närmare presentation. Denna eftermiddag kommer vi att njuta av låtar från hela hennes karriär. Dessutom på bästa sätt eftersom det blir med fullt band.​

LÖRDAGEN DEN 10 AUGUSTI KL 15.​00 kommer Louise Hoffsten med band till Gustavscenen på Gustav Adolfs torg. Om vi bara slipper regnet kommer det att vara väldigt mycket folk, Hoffsten är både folkkär och fruktansvärt bra. Vi ses på plats.​

Tags: fest festival musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.