öppen
aktivitet

Inställt! Konsert - The Real Group

Musik under Stjärnorna på Brantevik
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Idrottsplatsen Brantevik
Brantevik Lund
Kostnad 300
2019-07-29 23:59
4 (Annars ställs aktiviteten in)
14 (8 platser kvar)

Tyvärr kommer jag ställa in denna aktivitet då tre av de anmälda hoppat av och vi blir då bara tre kvar. Dessutom har vi just fått veta att The Real Group kommer ersättas med andra artister.

The Real Group gästar nu Brantevik och Musik under stjärnorna! Med rösten som enda instrument har denna internationellt kända grupp skapat ett eget musikaliskt uttryck i området mellan jazz, pop och svensk körmusik.

Innan konserten träffas vi på fördrink ca 17.​00 i vårt sommarhus på Råvägen 16A, som ligger ett litet stenkast från Idrottsplatsen. Ca 17.​45 går vi gemensamt till evenemanget för att lyssna på förband och inta medhavd picknickmat. Förbandet börjar kl 18.​00 och sen kör huvudartisterna igång kl 19.​00. Föreställningen varar till ca kl 21.

Vi serverar fördrink med tilltugg. Du tar med Picknickmat och dricka. Det går även att köpa Sillamackor, korv, kaffe, etc på Idrottsplatsen. Ta också med något att sitta på, typ Brassestol.​

Enklast är givetvis att ta sig till Brantevik med bil, men där är också hyfsade förbindelser med tåg från Malmö och buss från Lund, till Simrishamn. Sedan är det dock glesa bussförbindelser vidare till Brantevik. Se Skånetrafiken!

Inträdesavgiften, 300 Kr, betalas gärna med kontanter alt. även kort eller swish vid entren när vi går in till evenemanget. Förköp via www.​eventim.​se

Välkomna till Brantevik!!!

Tags: konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig
och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.

Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad.
Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och
en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.