öppen
aktivitet

Ciao Ciao Grande - 50% på maten

Hej! Nytt matställe för mig, halva priset på mate...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Ciao Ciao Grande Storgatan 11, Östermalm Stockholm
Kostnad Egen mat o dryck
15 (2 platser kvar)

Hej! På restaurangens önskan ändrar jag tiden till kl 16:30, hoppas det funkar för alla, annars får ni komma till kl 17:00, vi har bordet max till kl 19:00, så läs på menyn innan så att ni vet vad ni vill ha ;) Vi är 30 pers så matbeställningar måste gå fort, blir kul ;) Vill Merytyme, Camari och Sili verifiera att ni vill ha era platser då ni gått från reserv till ordinarie? Tack! Mvh Annica

<p dolt nummer /p>

30 platser nu, samarr m fb.​

<p dolt nummer /p>

Hoppla, hoppla, aktiviteten blev fylld på en timme ! Klicka i er på reserv om ni vill med så ska jag undersöka om vi kan bli fler!

<p dolt nummer /p>

Hej!

Nytt matställe för mig, halva priset på maten. 20 platser, samarr m fb. Syns inne på restaurangen, vid bordet. Kanske går vi vidare efter maten om intresse finns.​

Välkomna! Mvh Annica

Tags: mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.