öppen
aktivitet

X&Y

Bokade upp ytterligare 10 biljetter. Kul om vi bli...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Biograf Panora
Friisgatan 19D Malmö
19 (13 platser kvar)
https://

Bokade upp ytterligare 10 biljetter. Kul om vi blir många. Kanske ska jag boka på nån krog i närheten. Återkommer om det .

Väl mött!

Tänker att vi träffas på biografen 18.​45. Hämtar våra biljetter o går o snackar lite innan. Filmen börjar 20.​00

Biljettpris: 100kr

Anna Odell bjuder in till en gränslös lek med identiteter, mellan manligt och kvinnligt, mellan verklighet och fiktion.​

En konstnär (Anna Odell) har valt ut en känd manlig skådespelare (Mikael Persbrandt) för att de tillsammans, inom ramen för en spelfilm, ska dekonstruera sig själva och sina invanda roller. De ger sig in i en gränslös lek med sin omgivning i ett utforskande av identitet, manligt och kvinnligt. Tillsammans med ett produktionsbolag inleder Konstnären ett komplext arbete. Hon hävdar bestämt att hon måste få göra filmen utan att behöva beskriva var den ska sluta. Filmen kommer att spelas in i perioder och alla skådespelare bor då tillsammans med Konstnären inne i studion. När Konstnären och Skådespelaren börjar lära känna varandra castar de, som en del i undersökningen, Alter Egon. De väljer ut tre skådespelare var, som får i uppgift att gestalta och synliggöra olika karaktärsdrag: Konstnärens Alter Egon; Vera Vitali är gränslös och sexuellt utmanande, Jens Albinus ångestladdad och självdestruktiv och Sofie Gråböl produktiv och logisk. Skådespelarens Alter Egon; Trine Dyrholm är gränslös och aggressiv, Thure Lindhardt självdestruktiv och sårad och Shanti Roney konstnärlig, driven och manlig.​

Tags:

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.