öppen
aktivitet

Kurs i självutplåning

Jag har bokat två platser på den här teaterpjäsen...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Garaget
Lönngatan 30 Malmö
Kostnad 0 kr
2018-10-07 23:59
2 (Annars ställs aktiviteten in)
2 (0 platser kvar)
https://

Jag har bokat två platser på den här teaterpjäsen. Kollar här om någon är intresserad av att följa med innan jag raggar upp någon i bekantskapskretsen som förmodligen är måttligt intresserad;-)

Maria ser fram emot några veckors sommarkurs i clownteater. Hon vill komma bort från stan, bort från allt jobbigt. Vad hon inte vet är att det kommer bli en omtumlande upplevelse som förändrar saker för alltid när den mysiga stämningen kursdeltagarna emellan förbyts i vuxenmobbning och maktfullkomlighet. Men Maria är trött på att knyta näven i ckan och bestämmer sig för att slå tillbaka på sitt eget vis. Berättelsen om Maria och de andra kursdeltagarna är både komisk och tragisk. Grupptryck, maktmissbruk och vuxenmobbning genomsyrar historien. Samtidigt är det en berättelse om mod och att vägra gå med i det sociala spelet. På många sätt speglar den hur det svenska samhället ser ut idag. Sverige beskrivs ibland som ett av världens mest individualistiska länder, på gott och ont. Kurs i självutplåning behandlar vår längtan efter gemenskap och svårigheterna i att mötas när målet är att förverkliga sig själv. Maria ser fram emot några veckors sommarkurs i clownteater. Hon vill komma bort från stan, bort från allt jobbigt. Vad hon inte vet är att det kommer bli en omtumlande upplevelse som förändrar saker för alltid när den mysiga stämningen kursdeltagarna emellan förbyts i vuxenmobbning och maktfullkomlighet. Men Maria är trött på att knyta näven i ckan och bestämmer sig för att slå tillbaka på sitt eget vis. Berättelsen om Maria och de andra kursdeltagarna är både komisk och tragisk. Grupptryck, maktmissbruk och vuxenmobbning genomsyrar historien. Samtidigt är det en berättelse om mod och att vägra gå med i det sociala spelet. På många sätt speglar den hur det svenska samhället ser ut idag. Sverige beskrivs ibland som ett av världens mest individualistiska länder, på gott och ont. Kurs i självutplåning behandlar vår längtan efter gemenskap och svårigheterna i att mötas när målet är att förverkliga sig själv.​

Tags: kurs

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.