öppen
aktivitet

Omgiven av idioter - ett samtal

Ett kanske en smula provocerande men så aktuellt t...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Condeco
Södra Tullgatan 4 (040-1040389 till Condeco) Malmö
2018-03-09 23:59
8 (1 platser kvar)
Dold info visas när du registrerat dig.
https://

Ett kanske en smula provocerande men så aktuellt tema vad gäller mänsklig kommunikation.​

Tanken är att läsa boken av Thomas Eriksson (se länken för recension) och sedan träffas och samtala om ämnet...man kan säkert prata om samtalsämnet även om man inte har läst boken men det är bra om man gör det. Den finns som e-bok att låna på stadsbiblioteket.​

Så här skrivs om boken bl. a:Har du någon gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett "möte med känslan att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Och värst av allt: vissa verkar aldrig förstå vad du säger ? hur tydlig du än är. Visst är det ett mysterium?​Välkommen till en rad uppfriskande aha-upplevelser ? möjligen även en eller annan åh nej-upplevelse - och med lite flyt är det inte du som är idioten. Efter att ha läst den här boken kommer du att förstå vad din omgivning egentligen vill säga dig. Jag garanterar att du radikalt kommer att minska mängden idioter i din omgivning, hälsar Thomas Erikson.​Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation....."

Se även länken: https://www.​boktipset.​se/​bok/​omgiven-av-idioter

Det kan säkert bli ett och annat skratt under samtalet. Träffas vid ingången närmast Davidshallsbron.​

Hoppas vi ses!

Tags: bok diskussion

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.