öppen
aktivitet

Songs of love

Favorit i repris! Samma datum och på samma plats m...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

St Johanneskyrkan
Kapellgatan 6 Malmö
Kostnad Gratis
https://

Favorit i repris! Samma datum och på samma plats men för ett år sedan var jag på en mycket fin konsert tillsammans med några trevliga citypolare. Detta vill jag gärna göra om och hoppas få sällskap iår också! Beskrivning av evenemanget:

"En konsert med vokalmusik som hyllar kärleken.

Sankt Valentin dömdes till döden för att ha vigt kristna par och den 14:e februari samlas människor över hela världen till hans minne. Detta har gjorts ända sedan 498 e.​Kr. Malmö akademiska kör firar med musikaliska förtecken genom en a capella konsert med vokalmuik som hyllar kärleken från olika epoker, på olika språk och från olika platser. Bland annat framför vi Four songs of love av Sandström och det blir också musik av Lidholm, Pizetti och Radiohead. Denna kärlekens dag är det givetvis fri entré!

Malmö akademiska kör Daniel Hansson, dirigent"

Vi samlas 18.​45 innanför dörrarna till kyrkan för att ta platser och hinna prata lite innan konserten. Kommer ni senare kan ni prova att ringa eller sms:a mig för att få redan på var vi sitter. Varmt välkomna!

Tags: konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.