öppen
aktivitet

Mellandags-AV och -AW på Pickwick!

Tänkte fortsätta med tidigare års tradition att ar...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Pickwick Pub
Malmborgsgatan 5 (040-233266 till Pickwick Pub) Malmö
https://

Tänkte fortsätta med tidigare års tradition att arrangera mellandags-AV och -AW på Pickwick. Vi har varit mellan 28 och 59 Cip:are (förra året), får se om vi blir minst lika många i år :-)

Det kan ju var trevligt att träffa lite Cip:are efter allt julfirande med "tjocka släkten" Vi får se om vi får plats framför den "öppna brasan" och zippa på en julöl eller dyligt :-) Det går inte att reservera platser så det få bli lite som det blir med sittplatserna! :-)

De som är lediga kan passa på att gå en runda på stan innan och shoppa eller njuta av den fina julbelysningen! Och de som jobbar kan få lite trevlig samvaro efter jobbet :-)

Jag kommer att vara på plats från kl.​16.​30 och framåt! Kom när du kan! Kommer säkert att vara Cip:are kvar till kl. 20-21!

Alla är välkomna, skall bli trevligt! :-)

Om någon vill lära sig kasta pil, typ 501 eller dyligt och tavlan är ledig så kan jag ge en snabbintro :-)

CU at Pickwick / Bertrand

Tags: shopping teater kultur

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.