öppen
aktivitet

Oskar Linnros Malmöfestivalen

Avslutningskonserten på Malmöfestivalen och han ha...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö, Stortorget
Adress saknas Malmö
https://

Avslutningskonserten på Malmöfestivalen och han har ju gjort en hel del bra låtar. Från festivalens sidan:

"Grammisbelönad rappare i Snook, en av grundarna till electro- och hiphopgruppen Maskinen och komponerande producent åt artister som Veronica Maggio, Timbuktu och Seinabo Sey. Oskar Linnros har många titlar på sitt CV. Som soloartist representerar han den stilbildande och popdrivna soul som blev hans kännetecken på det sjufaldigt Grammisnominerade debutalbumet ”Vilja bli” från 2010. Uppföljaren ”Klappar och slag” (2013) blev en publik framgång och det senaste året har Oskar fortsatt sitt musikaliska utforskande. Senast på uppmärksammade samarbetet med Daniel Adams-Ray, singeln ”Sitter på en dröm”, samt låten ”Psalm för skolgårdar”. Oskar Linnros gjorde en bejublad spelning på Malmöfestivalen 2013 och förväntningarna är skyhöga inför hans återkomst i sommar!"

Möts upp vid trappan till residenset från 23.​00 till cirka 23.​15. Sen är det läge att leta upp någon bra plats att kolla från.​

Tags: musik konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.