öppen
aktivitet

The Hives Malmöfestivalen

Kommentarer nästan överflödiga - bra musik helt en...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö, Stortorget
Adress saknas Malmö
https://

Kommentarer nästan överflödiga - bra musik helt enkelt.​

Från festivalens sida:

"För nästan tjugo år sedan släppte The Hives sitt debutalbum ”Barely legal”. Sedan dess har de erövrat världen med sin energistinna och avväpnande rock klädd i svart-vita kostymer. De har sålt miljontals album, haft ett pärlband av hits och blivit hyllade av kritikerna som ett av världens främsta liveband. När Howlin’ Pelle Almqvist med manskap uppträder på Malmöfestivalen räknar vi med att de kommer att golva oss med en scenshow utöver det vanliga. "

På scen 21.​30. Bra plats att mötas upp på är vid trappan till residensenset mellan 21.​00 och 21.​15. Sen är det läge att böka sig fram till någon bra plats. (Det betyder så nära scen som möjligt...)

Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.