öppen
aktivitet

BIO: Cezanne och Zola

Fått lite spontan lust att se denna film, i bästa ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Biograf Victoria
Götgatan 65 Stockholm
Dold info visas när du registrerat dig.
https://

Fått lite spontan lust att se denna film, i bästa fall har även några andra möjlighet ikväll. Just nu går det inte att boka på SF-sajten så jag reserverar biljett senare under dagen. Man måste nog vara där senast  kl 18 för att uthämta biljetterna. Föreslår att vi ses där vi kl 18 och kanske kan vi ta en fika efter filmen. Jag har en knallgul dunjacka.​

Hoppas på sällskap!

Väl mött / Birgitta

"Som tonåringar delade de allt – hopp, tvivel, rädslor och ambitioner, drömmen om ära och rikedom. Att Paul Cezanne kom från en rik familj och Emile Zola från en fattig gjorde ingen skillnad. Tillsammans lämnade de Aix en-Provence för Paris – Montmartre och Batignolles. Där levde de bohemliv med kvinnor, absint och kultur. Men deras liv tog olika vägar och nu är Emile en framgångsrik författare och Paul en inte fullt lika framgångsrik konstnär.​"

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.