öppen
aktivitet

Utomhusyoga i Pildammsparken

Återigen dags för utomhusyoga, denna gången blir d...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Pildammsparken
John Ericssons väg Malmö
Kostnad Valfritt
https://

Återigen dags för utomhusyoga, denna gången blir det ett pass i Pildammsparken! Med gräs under yogamattan, trädsus i öronen o förhoppningsvis solsken i blick! Jag är utbildad lärare i samayoga, denna yogaform beskrivs som hathayoga med inslag av kundaliniyoga o qigong. Alla är välkomna, såväl nybörjare som vana yogis o yoginis! 

Klädsel: Bekväm, barfota. Tänk även på att ta med en tjock tröja och/​eller jacka samt strumpor. Det blir snabbt svalt när solen börjar gå ner o vi är stilla under avslappningen.​

Medtag: Yogamatta samt gärna en filt att sitta på o dra över sig vid avslappningen.​

Tid o plats: Strykjärnet i Pildammsparken kl 17 tisdag 27/​9.​ Yoga passet samt savasana(djupavslappning)tar ca 1 timme. Jag bjuder på fika efteråt för den som har tid/​lust att stanna för "eftersnack". Välkomna att komma på fika o samtal även om ni inte vill/​kan delta i själva yogan! 

<p dolt nummer /p>

Varmt välkomna! /Karin

Tags: yoga

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.