öppen
aktivitet

BIO: Mustang

I Oscarsnominerade Mustang följer vi fem föräldral...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Biografen Grand
Sveavägen 45 (08-562 600 00 till Biografen Grand) Stockholm
Dold info visas när du registrerat dig.
https://

I Oscarsnominerade Mustang följer vi fem föräldralösa tonårssystrar som bor tillsammans med sin mormor och morbror i en liten by vid Svarta Havets kust. Skolan har precis slutat och tjejerna är glada och förväntansfulla inför det stundande sommarlovet, och på vägen hem från skolavslutningen skrattar och skojar de med några killar från byn. Men vad de ser som en oskyldig lek, tolkar andra som osedlighet. Ryktet sprids snabbt i den lilla byn, och när de kommer hem möts de av en bister mormor, som är orolig för att deras värde på äktenskapsmarknaden ska ha tagit skada. Historien växer till oanade proportioner och snart börjar systrarnas frihet kringskäras allt mer. Deras hem blir som ett fängelse, men upproret bubblar under ytan hos systerskaran som är allt annat än timid.​

Filmen börjar 18:30 och, kanske kan vi fika efter bion.​

/ Birgitta

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.