öppen
aktivitet

Soft cover-gig (Annandan) på Paradise

När julmaten och Carolas Jul står er upp i halsen ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Paradise Restaurang
Vattenverksvägen 20 Malmö
https://

När julmaten och Carolas Jul står er upp i halsen och ni har vänt färdigt på den där hopplösa julklappen från svärmor - vad passar bättre då än att komma och avnjuta lite musikalisk ICKE-JUL (inte en jullåt så långt örat når)? Varsamt utvalda och framförda coverlåtar utlovas i vanlig ordning, mycket nytt i katalogen sen sist. Fri entré, fulla rättigheter och sjysst käk (om man gillar indiskt eller pizza). Komsi komsi! Tipsa och bjud in dina vänner så gör vi en fin kväll ihop!
Om ni vill äta rekommenderar jag att ni kommer tidigt. Köket är..inte det snabbaste :-)
Och blir ni fler än 4 som anmäler er här så håller jag såklart ett bord åt er! Och..som alla andra gånger så kan jag inte snacka så mycket med er, eftersom jag spelar - men ni brukar kunna ha kul med varann ändå :-)  See ya!

<a href="https://www.facebook.com/events/1644352522482905/" target="_blank" dolt nummer /a>

Tags: mat musik livemusik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.