öppen
aktivitet

Film och After Work

Dags igen att smaka av Renés förträffliga, mustiga...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Restaurang Folk & Vänner
Östra Tullgatan 5 , Malmö Malmö
https://

Dags igen att smaka av Renés förträffliga, mustiga grytor (finns även vegetariskt alternativ) från kl 17.​00. Kl 18.​30 ska vi sedan se  DÅLIG UPPFOSTRAN i regi av Pedro Almodovar. Enligt innehavaren av filmrättigheten handlar filmen om hur två unga män, Ignatio och Enrique, återförenas i början av 80-talet, när frihetens vindar sveper genom Madrids gator efter Francos fall. De två känner varandra sedan de var elever på en sträng katolsk skola 15 år tidigare och delar hatet gentemot de präster vars handlingar påtvingat dem en "dålig uppfostran" som har kommit att prägla deras vuxenliv.​ Tanken är att efter filmen, kan de som väljer att stanna kvar diskutera filmens innehål,  fundera på om/​varför den berör oss... Det är naturligtvis fritt fram att diskutera annat , eller helt enkelt umgås i trevligt sällskap. Allt detta till ett pris långt under priset på en biobiljett! De som väjler att gå hem efter filmen får givetvis göra det! Alltså, inga krav,  endast frivillighet och eget intresse gäller.​ Själv brukar jag på grund av jobbet komma vid 18 tiden och stannar gärna efter filmen för samvaro. Jag har kommit på dessa film/​after work kvällar sedan september, sett ett antal fantastisk bra filmer och träffat många trevliga människor! Alla som kommer är mycket välkomna att föreslå filmer som vi ska se efter årsskiftet,  bland det gigantiska urvalet som SWEDISH FILM  har filmrättigheter till 

Ingen föranmälan behövs! Väl mött!

Michael 

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.