öppen
aktivitet

à la London Desigmarknad

Designmarknad med ny och spännande design från 70 ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Textile Fashion Center
Skaraborgsvägen 3 Borås
Kostnad 30
https://

Designmarknad med ny och spännande design från 70 kreativa talanger. À la London är julmarknaden där du hittar de coolaste klapparna - här finns allt från konst och inredning till accessoarer och kläder.​

Upplev en designmarknad inspirerad av Londons alla gatumarknader i dagarna två med spännande design.​

Det är inte en traditionell julmarknad med tovade tomtar och brända mandlar utan här hittar du i stället roliga och unika klappar att lägga under granen.​

Det blir den trettonde marknaden i ordningen och vår första i Borås. Kom och upptäck fantastiska Textile Fashion Center!


Öppettider: Lördag 28 Nov, 11.​00-17.​00. 30 kr inträde, under 12 år gratis.​

à la London älskar design och är ett forum för nyskapande och unik design inom mode, konst och inredningstyle. Genom designmarknaden vill de stödja små, kreativa företag.​ Mottot är "Think big, shop small"! Läs mer på www.​alalondon.​se!

Tags: gratis kultur

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.