öppen
aktivitet

BIO: Life in a fishbowl

Några som har lust att gå på bio på torsdag? En is...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Biograf Victoria
Götgatan 65 Stockholm
Kostnad 110
Dold info visas när du registrerat dig.
https://

Några som har lust att gå på bio på torsdag? En isländsk film som börjar kl 18 men vi kan väl träffas en kvart innan, biljetterna brukar ju behöva hämtas ut lite innan också. Jag vet inte hur många biljetter som finns kvar i skrivande stund då det är något fel på SF sajten men jag hoppas ju på att biljetter finns och jag gissar på att man behöver förboka, filmen har fått väldigt bra kritik.​? Vi kan ju ta en kaffe eller så efteråt.​?

http://www.​?sf.​?se/​?filmer/​?Life-in-a-fish-bowl/​P=​?Forestallningslista

"Tre liv drabbar samman i ett Reykjavik precis innan den ekonomiska kraschen.​?
Móri är en alkoholiserad poet som tampas med sitt förflutna och desperat söker förlåtelse för det oförlåtliga.​?
Eik är en ung förskolelärare och mamma som extraknäcker som prostituerad för att hon och hennes dotter ska få ett drägligt liv. Medan hon kämpar för att överleva glider hon längre ifrån sin välbärgade familj.​?
Sölvi är ett tidigare fotbollsproffs som klättrar på framgångsstegen i sitt företag. Men allt är inte så enkelt och varje framgång har sitt pris. Plötsligt finner han sig insnärjd i en korrumperad värld som tvingar honom att leva dubbelliv.​?"

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.