öppen
aktivitet

Opera Carmen

Hej! Jag ska se Operan Carmen som visas  på b...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Kostnad 250
https://

Hej!

Jag ska se Operan Carmen som visas  på bio . Info och länken finns nedan. Det är inte så många platser kvar så det är bra att köpa biljetter så snart som möjligt Ni som är intresserade. Jag har plats rad 8 plats 106. Tänkte gå ut o fika efteråt. Ni som vill hänga med är förstås hjärtligt välkomna! :)

 Mvh Bill

Info från websidan

Richard Eyres uppsättning av Georges Bizets Carmen beskrivs av The New York Times som gripande och briljant. Den 1 november visar vi den mest populära operan i Metropolitans serie av livesändningar.

Anita Rachvelishvili gör den eldiga titelrollen, en roll som hon fått mycket beröm för på flera av världens ledande operascener. I rollen som den svartsjuke soldaten Don José syns Aleksandrs Antonenko, den nya sopranstjärnan Anita Hartig gör Micaëla och grammyvinnaren Ildar Abdrazakov gestaltar toreadoren Escamillo.​

Operan Carmen skrevs av den franske kompositören Geroges Bizet, och hade under ledning av Adolphe Deloffre urpremiär på Opéra-Comique i Paris 1875. I Metropolitans uppsättning leds orkestern av den spanske dirigenten Pablo Heras-Casado.

 

Länk att köpta biljetter:

<a href= http://www.fhp.nu/Spegeln/Kalendarium/Liveopera-fran-Metropolitan/OPERA-CARMEN/ target= _blank target="_blank">http://www.​fhp.​nu/​Spegeln/​Kalendarium/​Liveopera-fran-Metropolitan/​OPERA-CARMEN/​</a>

Tags: opera

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.