öppen
aktivitet

Tweed the Horse

TWEED THE HORSE!  Ta fram tweedkavajen, charleston...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Jazzhuset
Erik Dahlbergsgatan 3 Göteborg
Kostnad 80 kr
https://

TWEED THE HORSE!
 Ta fram tweedkavajen, charlestonfransarna, finskjortan, swingbyxan, pincurlsen, boogiewoogiehängslena, ridspöet, glowsticksen och neonblixtarna, kort sagt, kom precis som du är, och följ med på en resa i t(w)iden! David Andelius (från prisbelönta klubben Feed the Horse) med gäster dirigerar dig genom musikhistoriens mest lysande, obskyra, svängiga, svettiga, poppiga, dekadenta och dansanta gränder, för att till sist släppa ut dig i house, techno- och electro-rymdens viktlösa magi. Det blir en sommarnattsdröm du sent ska glömma. Dansa dig genom 1900-talet ända in i framtiden med oss! Doktorn ordinerar te och kakor som uppvärmning innan du kavlar upp ärmarna, tar på valshandskarna, rasslar med pärlhalsbanden, flaxar med lösögonfransarna och flyter iväg i en ström av musikaliskt stjärnstoft.​

TWEED THE HORSE
 21.​00 Vi bjuder på te, kakor och tweed på ett jazzigare Jazzhus än någonsin!
 21.​30?​24.​00 Musikfyrverkeri och danseufori från hot jazz och swing till rhythm?​n?​blues och 60-talspop, med speciellt inbjudna och mycket dansanta gäster!
 DJ:s Johan Frick, Ost-David och Dr. Blennow.​
 24.​00?​03.​00 Alice B, Ost-David och Dr. Blennow blandar till
 en pop- & indiehimmel på dansgolvet.​

RELEASEFEST för IMAGINE ME
? we will never whisper
 (Scenrummet)

Niki Yrla är musiker och producent, och har varit verksam som DJ inom den elektroniska musikscenen i åtta år. Hon har senaste året spelat på bland annat Les Fatales i Barcelona, Debaser Malmö och självfallet Feed the horse. Imagine me är hennes feministiska houseprojekt, och den 9 juli släpps hennes debut-EP ?we will never whisper? på 12-3 recordings. Detta ska firas! Under kvällen kommer de (flesta) som medverkar på EPn med vokaler att framträda på ett eller annat vis: Niki Yrla/​Imagine me, Alice B, XOXO, Oh, no! Not again.​

23.​00 Filmvisning: Ne te retourne pas (musik: Niki Yrla)
 23.​30 Live: Oh no! Not again
 24.​00 DJ XOXO (dj-set, elektroniskt)
 01.​00 DJ Niki Yrla (dj-set, house med 90-talsvibbar, och mycket eget)
 02.​00 DJ JPS

 

Det här verkar ju hur fräckt som helst och något man inte bör missa känns det som! Häng på så har vi en riktigt rolig kväll tillsammans! :)

Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.