öppen
aktivitet

Bunny Wailer, Grönan

Då är jag lite sen som vanligt, ni börjar kanske v...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Gröna Lund
Allmänna gränd 1 Stockholm
Kostnad 110-220
https://

Då är jag lite sen som vanligt, ni börjar kanske vänja er:p

Men såg att det var reggea i morgon på grönan så varför inte gå? Verkar även vara olika priser, innan 18:00, 110kr efter 220kr. Eftersom ingen anmält sig står jag inte och väntat, hör av er om ni kommer i stället, jag köper ett årskort och är där runt 18:30 

Själva spelningen börjar 20:00 så vill ni komma senare är det bara att höra av er när ni är där.​ 

Från grönans sida:

Reggeatraditionen på Gröna Lund startades den 10 juni 1976 med Bob Marleys legendariska spelning på Stora Scen. Nästan 40 år senare är det dags för barndomsvännen och kollegan från The Wailers, Bunny Wailer, att återigen ta plats på Stora Scen.​ 

Bunny Wailer växte upp i byn Nine Miles på Jaimaca. Det var där han blev vän med Bob Marley, en vänskap som varade ända till han beslutade att lämna The Wailers för att starta en solokarriär. Reggaeartisten är en av de riktigt stora och det klassiska debutalbumet ?Black Heartman? är ett stycke musikhistoria.

Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.