öppen
aktivitet

Optimisterna på Zita Folkets Bio

Någon som har lust att följa med? Film beskri...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Zita
Birger Jarlsgatan 37 Stockholm
Kostnad biobiljet + mat
2014-04-05 16:00
Dold info visas när du registrerat dig.
https://

Någon som har lust att följa med?​

Film beskrivning: 98-åriga Goro är volleybollagets drottning. Med sin viljestyrka, sin livslust är hon en inkarnation av lagets filosofi. Vi följer Goro och resten av laget på och utanför volleybollplanen, från den stund de väljer att möta de svenska Krutgubbarna och genom matchförberedelserna som rör allt från intensiva träningspass till teambuilding-virkning.

Mer information hittar du på: <a href= http://www.zita.se/filmer/filmer/arkiv/Zitas%20filmarkiv/714 target="_blank">http://www.​zita.​se/​filmer/​filmer/​arkiv/​Zitas%20filmarkiv/​714</a>

Jag tänker gå och äta sent lunch eller tidigt middag ca kl. 16.​30 på kungholmshallen. Där finns ett ställe som heter Kalorie och har hälsokost som jag vill prova på eller blir det vegetarisk sushi, har inte bestämd tills nu :-) Vi kan träffa där vid ingång kl. 16.​30 eller först på bio :-) Vill man bara gå och äta tillsammans blir det helt ok :-)

Tags: film bio fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.