öppen
aktivitet

Fri Entré

Gretas fyller 16 år och firar det med att ha fri e...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

PC
Kungsgatan 8 (031-7118849 till PC) Göteborg
Kostnad Du betalar
https://

Gretas fyller 16 år och firar det med att ha fri entré och bra priser i baren idag.​
Vet att ett gäng ska på AW. Men kom gärna med för lite dans efteråt.  :)) När vi kommer till Gretas så får vi passa på och checka in oss på Fejjan så vi slipper stå i kö :) (om det är någon kö när vi kommer)

Jag kommer ägna två timma på PC kök och bar och dricka i full fart! Vi ses utanför kl 19:00 går in och dricker järnet. Sedan ca kl 21:15 promenerar vi till Fritidsresor för att möta upp dom som kommer från en AW. Kl 21:30 möts vi upp på Fritidsresor för att promenera dom 4 metrarna till Gretas tillsammans. Så dansar vi till kl 03 då Gretas stänger.​

NI som INTE följer med till PC  får gärna meddela. Övriga möter mig kl 19 på PC.  Då får jag lite koll som kommer var :) :) 

Kommer stå med blå jacka förmodligen utanför så lätt o känna igen

Tags: dans afterwork

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.