Citypolarnas app

Snabblänk på startskärmen

Öppna sidan som en app...

Såhär gör du


Citypolarna app

Vi har en app till android och iOS, som är byggd med fokus på meddelanden. Den gör det möjligt att ta emot push-notiser i telefonen när någon skickar PM eller skriver kommentarer i aktiviteter och forum.

Om push-notiser inte är något du är ute efter så kan du ändå med fördel lägga till en länk till Citypolarna på hemskärmen. Då kommer sidan visas som en "riktig" app när du klickar på den.

Nedan hittar du instruktioner för hur du gör i olika webbläsare. De flesta webbläsare fungerar på ett liknande sätt så om din webbläsare inte finns med i listan så kanske det går att klura ut ändå.

Ladda ner appen för push-notiser

Lägg till hemsida på startskärmen

Chrome
Klicka på menyn med de tre punkterna uppe till höger. I menyn klicka på "Lägg till på startskärm".

Safari
Det ser lite olika ut i olika versioner av iPhone. Men är man i Safari och klickar på dela knappen .

Firefox
I firefox klickar du på menyn med tre prickar sedan på Sida. I undermenyn klickar du sedan på Lägg till genväg till sida

Om koden fungerar som den ska så kan du i firefox även få upp en speciell knapp för att lägga till sidan på startskärmen. Den ska då bete sig mer som en app.

Vi hoppas att dessa tipsen gjort det smidigare att hitta till sidan och tar gärna emot feedback om där är något vi kan göra tydligare eller om där är viktiga webbläsare vi missat där man gör på helt andra sätt.

Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.