Trevlig
plats
Tillbaka

Immanuelskyrkan, Kungstensgatan 17

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
Kungstensgatan 17
100 kr

Jubileumskonsert till förmån för Latinamerika<br /><br />Biståndsföreningen Svalorna Latinamerika fyller 50 år och firar med att bjuda in till konsert och mingel. Du får chans att lära dig om föreningen och träffa medlemmar därifrån och andra latinamerika-, musik- och biståndsintresserade.<br />Artister:<br />-Son del norte. Kvintetten, med sångerskan Caroline Schröder från gruppen "Caro & El Club Vigil", spelar traditionell latinamerikansk musik som kubansk son, venezolansk vals, afroperuanskt, milonga från Uruguay m.m.<br />-Grupo Marka. Fyra bröder från staden Oruro i Bolivia spelar folkmusik från Anderna.<br />-Immanuel gospel. En av Stockholms bästa gospelkörer sjunger gospel inspirerad av latinamerikanska rytmer.

Camilo Zapata Dansgrupp från Nicaragua

Biljettkassan öpnnar kl 18:00

Kvällens insamling går till Svalorna Latinamerikas arbete i Bolivia, Nicaragua och Peru.

Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.