Trevlig
plats
Tillbaka

Govindas

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
040-308 108
Brogatan 11
lunch 69kr/student 64kr
Den första Govindasrestaurangen öppnade för mer än fyrtio år sedan och vi är en erkänd vegetarisk restaurang både i Sverige och utomlands. Vi är ett internationellt gäng som arbetar med maten vilket reflekteras i kökets kulinariska konster. Med nyskapande smaker inom det vegetariska köket har Govindas en given plats i Malmös restaurangvärld.

Du kan äta en snabbare lunch eller en ordentlig middag, ensam eller med dina vänner...

Vår mat smakar mycket, vi använder oss av cirka 40 olika sorters kryddor och ekologiska råvaror. Vi lagar mat från olika regioner av världen.
Vi erbjuder nylagad, karmafri, vegansk och vegetarisk mat.

Dagens lunch serveras mellan 11.30 och 15.30. Varje dag finns vegetarisk och vegansk rätt. Till dagens serverar vi varierande soppor, naturligtvis smör, hembakat bröd och en fräsch sallad.

Vår lunch kostar 69 kronor och vi har lunchhäften med tio måltider för endast 645 kronor. Är du student betalar du bara 64 kronor.

Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.