Trevlig
plats
Tillbaka

Helsingbar

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
042 -400 10 50
Södra Storgatan 1, 252 23 Helsingborg

lokalerna från förra sekelskiftet, i det som tidigare varit en banklokal, som sedan förvandlades till bl a bibliotek och herrekiperingen Gustaf Krantz, huserar nu Helsingborgs nya nöjespalats och restaurang, Helsing Bar & Matsalar.

<p class="ruttext">

<p class="ruttext">Förvandlingen till bar och restaurang är stor, men också varsam. Mycket av det gamla och genuina har bevarats. Dit hör t ex det höga glastaket, det vackra rutiga stengolvet och panelen längs väggarna.

<p class="ruttext">Den 1 200 kvm stora lokalen rymmer olika bar- och restaurangkoncept.

<p class="ruttext">På gatuplan, med panoramafönster mot gatuvimlet utanför finns bar och bistro. En halvtrappa upp serveras champagne i den rosa baren och i det generösa rummet med det imponerande glastaket serveras dagens lunch och kvällens à la carte.

Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.