Favorit
plats
Tillbaka

Malmö Konserthus

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
040-630 45 00
Föreningsgatan 35

Malmö Symfoniorkester - ett levande koncerthus mitt emellan tradition och framtid.

<div>

Konserthuset i Malmö är arbetsplats, inspelnings- och konsertlokal för regionens största symfoniorkester. Med tillit och respekt verkar vi för att skapa en konstmusikalisk mötesplats och ett regionalt centrum för den levande musiken. Huset hyrs flitigt ut till andra konsert- och konferens- och kongressarrangörer vilket bidrar till maximalt utnyttjande och hög puls. I konsertlokalen, med 1200 platser till publiken och 22 x 15 m scenyta till artisterna, bjuds en skön blandning av allt från konstmusik till show och evenemang.

Malmö Konserthus ligger centralt, mitt i Malmö, med flera lokala och regionala busslinjer samt direktbussen till Sturups flygplats strax intill huset. Dessutom är det gångavstånd till bl a centralstationen, gågatan och stora köpcentrum som Triangeln och Hansacompagniet. Bara det faktum att bron till Köpenhamn har minskat avståndet till 30 minuters färdväg mellan tre miljoner människor ger hisnande möjligheter.

</div>
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.