Trevlig
plats
Tillbaka

Huvudsta strand, 100 m från pampas marina

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

Segelskutan Constantia är en 2-mastad träskuta från 1908. På sö 18/5 ordnas en heldags kombinerad medlems-och öppen segling för alla. Själv är jag medlem i föreningen men det är inget krav. Pris: 200 kr Samling strax före kl 10 Avgång: kl 10.00 från Huvudsta Strand 8 Åter: ca kl 17.00 Ingår: En hel dags segling inkl. grundbesättning, Du deltar så mycket eller lite du vill med bl.a segelsättning och navigering Lunch och fika är inkluderat i priset! Klädsel: oömma kläder, Mestadels utomhus, mössa- kan vara lite kyligt om det blåser men det finns möjlighet att gå ner under däck. Handskar är valfritt men skall sitta bra på handen om de skall användas till att dra i rep. T-bana till Huvudsta. ca 5 min promenad ner till vattnet, följ vattnet tills du ser en 25 m lång fin gammal träskuta. jag har långt mörkblont hår i hästsvans, svarta jeans, gröna skor!

Se vad vi har gjort här

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.