Trevlig
plats
Tillbaka

Käk

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

Hornsbruksgatan 24

Vi är inte först och inte sist. Men vi är inte här för att claima något, utan för att göra vår grej som vi tycker är fenomenal och vill erbjuda till andra. Grundidén med Käk är att ta det bästa av all världens fast food och servera den. Vi konkurrerar inte med någon. Och vi vill inte göra det heller. Det här är inte ett burgarställe, även om vi har en hållkäften-burgare.

Maten – Musiken – Klicken

Utvecklingen som den ser ut idag med väldigt många, speciellt unga, som tvingas in i korta tidsbestämda anställningar. Projektanställningar/ frilans/ timanställningar har blivit mer regel än undantag. I sin tur leder till svårigheter att komma in på bostadsmarknaden vilket är begränsande och skapar en stor skara unga människor utan grundläggande trygghet.

Vi tycker att det är skit!<br />Vi vill att de som jobbar hos oss ska vilja vara med och se hur högt vi kan få det här skeppet att flyga. Vill man göra det får man fast lön, möjlighet att styra sin egen arbetstid och vi vill att så mycket som möjligt ta till vara hela personen.

Judit & Bertil gjorde en skiva med PeeWee och Rusiak – då kastade vi oss in i musikbranschen. Nu blir det en korsbefruktning åt andra hållet. Vi gillar att jobba så i vår klick, man gör det man tycker är kul. – Dimman och Petter har gått i samma skola. Petter har ju hängt på Judit och Bertil en del, framförallt på onsdagarna med sin familj. Barnen gick och längtade efter att det skulle bli onsdag och tjatade om att dom skulle åka dit hela tiden. Det började gå ett rykte på stan om att han var med på något sätt eftersom han alltid var där, först tog vi det som ett skämt men så en dag snackade vi på allvar om det, på den vägen är det!<br />Nu kör vi!

Se vad vi har gjort här

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.