Trevlig
plats
Tillbaka

Lindängenbiblioteket

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
040-6608553
Munkhättegatan 170

Under vecka 42 är det fantastisk författarfestival på biblioteken i Malmö! Håll utkik på malmo.se/bibliotek för hela programmet.

Lindängenbibliotekets gäst under denna vecka är Arkan Asaad, en författare som önskats av våra besökare.

Måndagen 14 oktober kl 18.

Arkan Asaad är född 1980 i den kurdiska delen av norra Irak, Kirkuk. Han kom till Sverige 1984 tillsammans med sin familj. Han är flerfaldig svensk mästare i taekwondo och tränar idag ungdomar i samma sport. Arkan Asaad har också gått Stockholms filmskola och arbetat med radioprogrammet Underlandet som sänts i P3.<br />Han berättar bland annat om sin flerfaldigt prisbelönta bok Stjärnlösa nätter, som är en roman om hur de sega banden mellan fäder och söner, tvinnade av nedärvda idéer om respekt och plikt mot familjen, kolliderar med en ung mans självklara rätt att själv välja sitt liv. Berättelsen om Amàr ger läsaren inblick i en för de flesta okänd värld och vi får ta del av hederskultur ur en mans synvinkel.

Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.