Trevlig
plats
Tillbaka

Restaurang Wood

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
031-710 38 38 ‎
Friggagatan 14

Välkommen in!

Hos oss kan du umgås med dina gamla vänner, eller varför inte träffa nya?

Vår ambition är att skapa en mysig och varm atmosfär med förankring i Göteborg, samtidigt som den är rå, avskalad och internationell.

Trä, betong, stål och VI, är våra fyra element. Limträbalkarna av gran står för värme, hållbarhet, äkthet men också nytänkande. Betongen symboliserar det avskalade, råa och industriella. Stålet för tankarna till Göteborgs varv och varvsindustrin som en gång blomstrade i vår stad. Den orange färgen kommer just från kranarna som ännu finns i hamninloppet och är en stor del av vår stads siluett. Den röda och gula färgen står för Spanien och värmen den sprider.

Maten vi serverar är en go blandning med allt från en grym köttbit från grillen, ett härligt långkok eller en svensk klassiker till rätter från det spanska köket, vilket ligger oss varmt om hjärtat. Från vårt spanska skafferi serveras olika delikatesser i form av skinkor, korvar, ostar och olivolja. Allt serveras med stor omsorg och kärlek och är tillagat från grunden, till en bra peng.

Allt för att vi vill se just er här ofta!

Tack för ordet och än en gång hoppas vi att vi får stifta bekantskap med er över en bit mat, ett glas Cava eller varför inte stuffandes runt baren med en skummande öl i handen.

Wood restaurang & bar

Se vad vi har gjort här

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.