Trevlig
plats
Tillbaka

Magic Bar

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
https://

Hej!<br /> <br /> Det finns ett erbjudande från Lets Deal som går att köpa i 53 timmar till (till typ sent måndag 18/7). Man får en 3 rätters-middag inkl underhållning för 210 kr. (En entré på 125 kr tas ut efter kl 18.30, därav har jag bokat bordet till kl 18.00).<br /> <br /> Köp erbjudandet här:

http://www.letsdeal.se/deal/6578102/

<br /> <br /> <br /> <br /> http://www.letsdeal.se/deal/6578102/http://www.letsdeal.se/deal/6578102/ </span></span><br /> <br /> <br /> <br />

Detta är dealen:<br /> 50% rabatt på 3-rättersmeny inkl. underhållning Förrätt: Magic Bar's härligt skummiga Sparrissoppa med en doft av champagne Huvudrätt: Halstrad Tonfisk med smörslungad potatis och Mango & chili chutney eller Grillad Flankstek med rödlökssmör och Pommes Frites Dessert: Polkagrisbavaroise - En fluffig söt mousse gjord på hårda polkagrisar från Gränna<br /> <br /> Restaurangen kan ordna ett vegetariskt alternativ för vegetarianer.<br /> <br /> Jag har bokat bord för 16 personer i dagsläget, men justerar det uppåt eller nedåt beroende på hur många som är intresserade. Vi är 7 stycken som ska gå i dagsläget.<br /> <br /> Mvh,<br /> Annica http://www.letsdeal.se/deal/6578102/http://www.letsdeal.se/deal/6578102/ http://www.letsdeal.se/deal/6578102/ </span></span></span></span>

Se vad vi har gjort här

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.