öppen
aktivitet
Tillbaka

SöndagsSpaning : Hälsa

SöndagsSpaning : Hälsa Logga ut och häng med p...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stora Nygatan 31 Malmö
12 (2 platser kvar)
SöndagsSpaning : Hälsa

Logga ut och häng med på en CitySpaning, CityPolarnas och Malmö Citysamverkans gemensamma shoppingvandringar!

Precis som förra året besöker vi ett antal butiker på ett visst tema varje gång, och får då en chans att bekanta oss lite närmare med varje butik och dess utbud. Nytt för i år är att vi förlägger spaningarna till söndagar, således namnet SöndagsSpaning. Dessutom har vi förskjutit starttiden med ett par timmar till kl 13, vilket torde glädja även den bästa sjusovare!

Första temat för året är Hälsa, och Malmö Citysamverkan har plockat ihop ett antal butiker för oss att besöka. Första butiken ut, med samling inne i butiken på Stora Nygatan 31 kl 13.​00:

<a href= http://www.medstop.se/hitta-apotek/region-syd/malmo target= _blank target="_blank">Medstop Apotek Kronan </a>
Apoteket är så mycket mer än Alvedon och Ipren! Just den här butiken blev utsedd till Årets Butik i Malmö City 2007, och med den pågående omvandlingen av apoteksmonopolet blir det säkert spännande att höra hur Medstop, som är en av de nya aktörerna på marknaden, tänker ta upp kampen om kunderna i den hårdnande konkurrensen på marknaden.​

<a href= http://www.lifestyledesigngym.se/city.malmo/ target= _blank target="_blank">Lifestyle Gym</a>
Lifestyle vill profilera sig som ett designgym, ett gym utöver det vanliga , där man lagt ner möda på själva miljön för att skapa lugn och trivsel, allt för att fungra som en inspirerande mötesplats för energi till ökad livskvalitet. Bland träningsformerna märks bl a olika former av cirkelträning och switching , en ny träningstrend där man tränar stående på olika stationer. Vi får under spaningen en visning av gymet, och är varmt välkomna att komma tillbaka och provträna närhelst vi så önskar.​

<a href= http://hansamalmo.se/index.php?page=butik&companyid=8714 target= _blank target="_blank">Kropp & Själ</a>
Den tredje och avslutande butiken denna söndag blir Kropp & Själ - butiken som bryr sig om hur du mår. Hälsomedel, tvålar, badprodukter och annat för just kropp och själ. Kanske en badbomb åt mormor och ett doftljus till syrran?​

Efter spaningen blir det möjlighet till gemensamt fika på <a href= http://rosteriet.blogspot.com/ target= _blank target="_blank">Lilla Kafferosteriet</a>. Där har vi det mysiga loftet för oss själva. Nytt för i år är att vi beställer och betalar allt där nere själva.

Begränsat antal platser, först till kvarn!
Vi ses på SöndagsSpaningen den 28:e februari!

Tags: fest shopping träna vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.