öppen
aktivitet
Tillbaka

BBB - BokBytarBrunch

BBB - BokBytarBrunch kommer CiP att hålla den 24/1...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Café Smak & Tanke
Korsgatan 2 Malmö
Kostnad 65:- (75:-

BBB - BokBytarBrunch kommer CiP att hålla den 24/​1.​

Tillsammans med nyöppnade Café Smak och Tanke, beläget mellan Drottning- och Värnhemstorget, vill vi slå ett slag för god mat och skön söndagsläsning. Något som vi därför vill förena i en BokBytarBrunch!

Brunchen öppnar kl. 10 och håller på till kl. 13. Det går alltså utmärkt att dyka upp lite senare än kl. 10 om man nu är en sjusovare :)

Givetvis går det fint att dyka upp även utan böcker, och blott njuta av maten och sällskapet.​

Brunchen består av en brunchtallrik med hembakat bröd, pålägg, hemgjord müsli, något varmt, frukt mm, samt kaffe/​te och inte minst VÅFFLOR med grädde och sylt! Mmmmm!

Specialpris för CiP:are med CiP-kort: 65:- istf 75:-

Och själva bokbytandet då? Du tar helt enkelt med dig några böcker som du vill byta bort mot någon annans, och har förhoppningsvis lite skön söndagsläsning med dig hem sen. Eller som du kan njuta av under några timmar i caféets sköna fåttöljer.​

Tags: mat bok

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.