öppen
aktivitet
Tillbaka

Kvällsfiske - Sallerupsdammarna

Tänkte undersöka om någon mer än jag härinne är in...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Sallerupsdammarna
Adress saknas (040494090 till Sallerupsdammarna) Malmö
Kostnad 75

Tänkte undersöka om någon mer än jag härinne är intresserad av att fiska. Personligen tycker jag det är väldigt avkopplande och skoj samtidigt som spännings- och adrenalinbehovet får sig en lagon skön kick =)
Jag är 100% amatör och kör bara med enklare grejor för närvarande (typ drag från TV-shop). Det kostar 75 kr för ett kvällskort (18-21) och då får man ta upp 1 fisk. Kan nämna att jag förra sommaren lyckades dra upp enregnbåge på 1.​1 kg efter ca två timmar. Så även vi amatörfiskare kan ha fiskelycka :D

Sallerupsdammarna är belägna lite öster om Malmö längs gamla vägen mot staffanstorp. Lite knepigt att ta sig dit utan bil kanske men om ngn är intresserad och bor vid dalaplan, nobel eller värnhem och öster därom kan jag hämta/​lämna.​

Läs mer på http://www.​sfkspinnaren.​se/​sallerup.​htm</a>

Tags: fiske

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.