öppen
aktivitet
Tillbaka

Bo Kaspers på Tivoli

Tänkte att det skulle vara kul att åka över till T...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Vesterbrogade 3, København Malmö

Tänkte att det skulle vara kul att åka över till Tivoli på fredag och lyssna på BKO, och varför inte passa på att äta på Wagamama innan konserten när man ändå är där?​! http://www.​wagamama.​dk/​</a>

Jag tänkte ta tåget från Malmö kl 19.​02, och så gå direkt in på Tivoli och till restaurangen. Konserten börjar kl 22, så det finns gott om tid för både mat, karuseller o annat innan!

Bo Kaspers Orkester er ét af Sveriges største jazzbands og en flittig gæst på de større danske spillesteder. Orkestret leverer en forførende blanding af rock, pop, jazz og underfundige tekster - om alt, intet og alt det midtimellem.​

Grundstenen blev lagt i Stockholm i 1991 på spillestedet Hot Wok Café, og orkestret har siden udgivet et utal af cd er, der bobler af eftertænksomhed og livsglæde. Og så leverer de et fantastisk sceneshow!

Når Bo Kaspers Orkester går på scenen, er det nærmest fysisk umuligt at stå stille. Musikkens fængende rytmer og charmerende personlighed rummer alt fra bossanova til klassiske svenske jazz-traditioner - og det hele kan opleves på første parket, når Bo Kaspers Orkester endnu en gang gæster Tivoli den 5. juni!

Entré

<tr>
<td>Før kl. 20.​00</td>
<td>85 kr.​</td>
</tr>
<tr>
<td>Efter kl. 20.​00</td>
<td>125 kr.​</td>
</tr>
<tr>
<td>Gæster med årskort</td>
<td>Fri adgang</td>
</tr>

</table>

Tags: konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.