öppen
aktivitet

AW Grindstugan

JC-Band
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Cafe och bar Grindstugan
Gamla Allén 2, 411 06 Göteborg (+46317112919 till Cafe och bar Grindstugan) Göteborg
Kostnad Egen
2024-07-25 20:00
8 (0 platser kvar)
Angående max deltagare
Begränsningen kan vara så enkel som att arrangören önskar umgås i en mindre grupp och det är helt okej. Vill du hitta på något är du mer än välkommen att lägga upp en egen aktivitet istället.

JC Band spelar från kl 19 på Grindstugan. Ett liveband jag såg för några år sedan och gillade starkt. Tyngdpunkt på 80-talsrock, och bra drag!

Man kan inte boka bord men jag tänker att om vi är där 17:30 hoppas jag att det går att hitta bra sittplatser till ett gäng på ca 8.​

Om du inte kan komma så tidigt (eller om aktiviteten är full) så skriv dig gärna som intresserad eller reserv och haka på lite senare. Det är alltid kul om fler dyker upp, men jag tror det kan vara svårt att få sittplatser till fler.​ Därav begränsningen. Jag uppskattar dock om du meddelar om du tänkt komma så jag kan ha lite koll. Det känns också viktigt att du som står som ordinarie försöker vara i tid så vi förhoppningsvis kan muta in lite sittplatser.​

Tags: musik afterwork

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.