öppen
aktivitet

Kulturnatt Stockholm 💖✹ - middag med kulturaktiviteter

Stockholms Kulturnatt 20 april nÀrmar sig. Vad gö...
Fler tips pÄ aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Restaurang Michelangelo Västerlånggatan 62 Stockholm
Kostnad 100 SEK
2024-04-18 23:59
9 (1 platser kvar)

Stockholms Kulturnatt 20 april närmar sig. Vad gör du då? Häng med på ett kul event på Söder. Start kl 16:30 vid Evert Taube statyn på Järntorget med en fördrink i Gamla Stan och sedan går vi till Michelangelo Ristorante (rabatterad via theFork), Västerlånggatan 62. Få därefter en lektion i någon av danserna salsa, bachata eller kizomba på iDance Studios nära Skanstull och en fin promenad genom SoFo till körmaraton i Katarina Kyrka. Är strupen torr efter dansen gör vi ett vätskestopp på en pub längs vägen. Kanhända blir det ytterligare en aktivitet. Får se vad vi passerar… Kul om du hakar på Skicka pm så kommer du med i eventets chatt. Max 9 deltagare Vi ses/​Mats Svensson och Kent Eliasson

Tags: dans

För dig som kommer

Kommentarer

Du mÄste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sÀtt att
trÀffa nya mÀnniskor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
FĂ„r det lov att vara en kaka?

Vi försöker Àta sÄ lite kakor som möjligt, men vill gÀrna lÀra kÀnna dig och hoppas dÀrför att du vill ta en fika med oss och berÀtta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hÄlla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gÄngen och en som berÀttar lite mer om hur du anvÀnder sidan. De Àr valfria.