öppen
aktivitet

Teater - PÄRLPLATTAN

Hjärtligt välkommen till Universalteaterns uppsätt...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Folkets Hus Säbygatan 16 Landskrona
Kostnad 165

Hjärtligt välkommen till Universalteaterns uppsättning av PÄRLPLATTAN. En sanslös komedi om ett föräldramöte ni förhoppningsvis aldrig varit med om - men kanske ändå med en viss igenkänning...

Barnen har gått hem för dagen och det är dags för föräldramöte på den kooperativa förskolan "Pärlplattan". Här möter ni en bister föreståndarinna som gör allt för att försöka hålla ihop mötet, en spretig skara självupptagna föräldrar som bråkar om tårtan, smygsuper på toaletten och gärna brister ut i sång och så en ung punkig praktikant som är bästa vän med ett... blåbär (?​!?​) En skrattretande föreställning där allt är upplagt för kaos, kalabalik och missförstånd!

<p dolt nummer a href="https://universalteatern.com/biljetter/">https://universalteatern.​com/​biljetter/​</a>. På vår hemsida hittar du också ytterligare information om pjäsen och om oss i Universalteatern. Följ oss gärna också på Facebook!

Tags: teater

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.